WAT IS ONLINE MARKETING?

Online marketing omvat alle online activiteiten die er voor zorgen dat u meer resultaat haalt met uw website / webshop en uw inspanningen op sociale media. Online marketing mag dus echt niet ontbreken binnen uw bedrijfsstrategie.

Enkele vormen van online marketing zijn: zoekmachine-optimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA), sociale media optimalisatie, Facebookmarketing en e-mailmarketing.

Creavolta helpt ondernemers om meer rendement te behalen uit hun digitale marketingactiviteiten zodat ze beter worden gevonden en meer omzet realiseren. Wij doen dit door een verantwoorde inzet van digitale marketing gericht op actie en resultaat.

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

SEO, of zoekmachine-optimalisatie, zorgt voor een betere zichtbaarheid. Uw online aanwezigheid is nutteloos wanneer u niet wordt gevonden. Creavolta optimaliseert uw website of webshop voor zoekmachines.

SOCIAL MEDIA OPTIMALISATIE

Social media optimalisatie is de SEO van de social media. Creavolta optimaliseert zowel uw site als uw sociale mediakanalen. We bekijken samen met u welke sociale mediakanalen het meest geschikt zijn om uw doelstellingen te bereiken.

EMAIL MARKETING

E-mail marketing is een krachtige tool om uw klanten te informeren over de nieuwste ontwikkelingen of om nieuwe klanten aan te trekken. Creavolta verzorgt uw e-mail marketing campagnes van A tot Z.

online-marketing-creavolta

Wat zijn de voordelen van online marketing?

  • zeer groot bereik
  • laagdrempelig
  • targeting om gericht een doelgroep te bereiken
  • personalisatie
  • goedkoper: een groter bereik met lagere kosten
  • alles is meetbaar
  • real-time bijsturen

ZOEKMACHINE-ADVERTEREN

Via zoekmachine-adverteren wordt uw website als een van de eerste opties in de zoekresultaten getoond. Met Google AdWords kan u gerichter en goedkoper adverteren dan traditionele offline advertenties.

FACEBOOK-MARKETING

Facebook is het perfecte kanaal om met een minimaal budget heel gericht uw doelgroep te bereiken. Creavolta zorgt er via doelgerichte advertenties voor dat uw producten/diensten op de tijdlijn van uw doelgroep worden getoond.

GOOGLE ANALYTICS

Waar komen uw bezoekers vandaan en wat zijn de favoriete pagina’s die ze bezoeken? Met Google Analytics zorgen we ervoor dat u te weten komt wat werkt, en waar we eventueel dienen bij te sturen.