Webshop laten maken?

Wilt u een mooie webshop laten maken en meer online bestellingen?

Steeds meer mensen vinden de weg naar online webwinkels. Klanten vergelijken steeds meer en gebruiken zoekmachines om een bepaald product te vinden.

Een webshop is de ideale oplossing om uw business flink te boosten. Door uw producten/diensten online aan te bieden, kan u uw markt (én omzet) aanzienlijk vergroten.

Graag meer online klanten?

Kies dan voor Creavolta: wij ontwerpen betaalbare, professionele webshops op maat die uw producten op een stijlvolle manier presenteren. Wij bouwen webwinkels met een uniek ontwerp, uitstekende functionaliteiten en een verbluffende service.

Wat zijn de voordelen van een webshop?

Geen sluitingsuren

24 u per dag, 7 dagen per week: uw klanten kunnen op ieder tijdstip uw webwinkel bezoeken en hun bestellingen plaatsen.

Uitgebreid assortiment

Webruimte is onbeperkt waardoor u een uitgebreid assortiment van producten / diensten kan aanbieden

Slimme marketing ​

U heeft de mogelijkheid om bij elk product aanverwante producten te tonen, waardoor u extra omzet kan realiseren.

Extra verkoopkanaal

U trekt nieuwe klanten aan. Klanten kunnen hun online aangekochte producten ook bij u in de winkel komen afhalen, wat nieuwe aankoopmogelijkheden biedt.

Verregaande automatisering

De geplaatste bestellingen worden softwarematig afgehandeld en besparen u tijd en geld. Een snellere doorlooptijd van bestellingen leidt tot meer tevreden klanten.

Meten is weten

U kan extra informatie verzamelen over het koopgedrag om zo uw webshop en de   dienstverlening aan uw klanten te optimaliseren.

Waarom uw webwinkel laten bouwen door Creavolta?

  • klantgerichte aanpak
  • focus op resultaten
  • hoogwaardige kwaliteit
  • zin voor detail
  • professionele aanpak
  • transparante communicatie
  • verbluffende service

Goedkoop een webwinkel laten bouwen

Wij krijgen vaak de vraag: Wat kost een webshop?
Een professionele webshop hoeft niet duur te zijn. Het ontwerpen van een webshop is een dienst en de kostprijs is afhankelijk van uw wensen, wat uw online winkel moet bevatten, welke functies, hoeveel producten, uit hoeveel pagina’s de shop moet bestaan,…

Als het niet uw bedoeling is om meer geld te verdienen met uw webshop kan u zelf aan de slag met een gratis online software of kan u uw webwinkel laten maken door een student of door een hobby-websitebouwer. Maar vergeet niet dat het ontwikkelen van een professionele webwinkel veel tijd kost en de nodige kennis vereist.

Indien u echter optimaal gebruik wil maken van de mogelijkheden/kansen om meer online te verkopen dan heeft u een professional nodig. De kostprijs van een webshop is snel terugverdiend als het u meer online klanten of contacten oplevert. Wij raden u dan ook aan om een webshop te laten maken door een specialist. Lees ons blogartikel: De voordelen van het inschakelen van een freelancer.

Creavolta maakt graag vrijblijvend een offerte voor uw webshop. Verlies geen klanten meer aan de concurrentie en contacteer ons!

webshop-laten-ontwerpen-creavolta

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare webshop-bouwer?

Wilt u een webwinkel beginnen om nieuwe klanten te werven?

Maak nu een afspraak voor een inspirerende babbel en een gratis webdesign prijsofferte.

Ik kom graag langs, het kost u enkel een tas koffie 😉

Mail ons of bel via 0477 27 07 81