Website laten maken?

Wilt u een betaalbare, nieuwe website laten bouwen die hoog scoort in Google

Online succes staat of valt met een professionele en gebruiksvriendelijke website.

Een stijlvol webdesign is uw digitaal visitekaartje: trek de aandacht van potentiële klanten en laat hen overgaan tot actie: uw producten / diensten kopen, een offerte aanvragen, delen op Facebook, een afspraak maken, …

Wenst u beter gevonden worden in google en meer online klanten?

Kies dan voor Creavolta: wij ontwerpen mobielvriendelijke websites die resultaat opleveren.

Waarom een nieuwe website laten ontwerpen?

Een verouderde website:

 • geeft slechte indruk

Studies tonen aan dat bedrijven met verouderde websites niet worden vertrouwd door consumenten. Een website is vaak het eerste contact, en dus ook het laatste…

 • heeft trage laadtijd

Dit zorgt voor ergernis bij uw bezoekers. De bezoeker haakt af en surft naar de concurrent. Weg klant! Daarnaast straft Google trage websites af.

 • is niet vindbaar

Een webpagina die niet is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) zal niet hoog scoren bij Google. Mensen komen bij uw concurrent terecht. Jammer voor uw bedrijf / zaak!

Volgens Google gebeuren meer dan 50% van de websitebezoeken via een smartphone of een tablet. Zo raakt u dus meer dan de helft van uw potentiële bezoekers kwijt nog voor ze uw website hebben bezocht!

 • is niet social

Een webpagina die geen enkele koppeling heeft met een sociaal netwerk is niet hedendaags. Surfers willen actie: doorklikken naar sociale media, rechtstreeks contact opnemen, een offerte aanvragen,..

Indien bezoekers niet duidelijk weten welke actie (contact opnemen, iets bestellen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief, offerte aanvragen,…) ze moeten/kunnen ondernemen, haken ze af.

met passie én met kennis van zaken

Wat zijn de voordelen van een nieuw webdesign?

website-laten-maken-Creavolta-professionele-eerste-indruk

professionele indruk

Vooraleer potentiële klanten contact met u opnemen, gaan ze eerst online na of uw bedrijf / zaak betrouwbaar is en kwaliteit levert. Een online visitekaartje dus. En als mensen uw bedrijf niet vinden op het internet, gaan ze naar uw concurrent. Dag klant…

Creavolta-bereikbaarheid

altijd bereikbaar

Iedereen heeft zijn/haar eigen tijdsindeling en zoekt informatie wanneer het hem/haar het best uitkomt. Met een website bent u dag en nacht bereikbaar.

Creavolta-toegevoegde-waarde

toegevoegde waarde

U promoot de toegevoegde waarde van uw producten of diensten om potentiële klanten te overtuigen om contact met u op te nemen.

Creavolta-extra-communicatiekanaal

extra communicatiekanaal

Uw website is een extra communicatiemiddel naast alle bestaande offline middelen. De kosten zijn relatief laag in vergelijking met de traditionele media (folders,...).

Creavolta-meer-klanten

meer klanten

Met uw online aanwezigheid kan u een veel ruimere doelgroep aanspreken. Dit kan onder meer via volgende manieren: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), Sociale Media optimalisatie, Facebook-marketing, E-mailmarketing.

Creavolta-dynamisch

dynamisch

Verouderde informatie kan makkelijk worden geactualiseerd. U kan uw website steeds voorzien van de meest recente inhoud.

beter vindbaar

Mensen onthouden makkelijker een bedrijfsnaam dan een telefoonnummer. Via Google geraken ze zonder problemen op uw webstek.

Creavolta-meten-is-weten

meten is weten

De resultaten van een website zijn meetbaar. Een doorgedreven analyse van uw website zorgt voor nuttige informatie waardoor het rendement verhoogt.

Waarom kiezen voor Creavolta?

 • klantgerichte aanpak
 • focus op resultaten
 • hoogwaardige kwaliteit
 • zin voor detail
 • professionele aanpak
 • transparante communicatie
 • verbluffende service

Enkele tevreden klanten

Wat kost een nieuwe website?

Een professioneel webdesign hoeft niet duur te zijn. Het ontwerpen van een website is een dienst en de kostprijs van een website is afhankelijk van uw wensen en het beoogde doel. Creavolta maakt vrijblijvend een offerte voor uw website.

De vraag is niet ’Kan ik mij een website veroorloven?’ maar ‘Kan ik het mij veroorloven om GEEN website te hebben?’

De prijs voor het laten ontwikkelen van een website zal natuurlijk verschillen van ontwerper tot ontwerper. Freelancers kosten vaak minder dan webdesignbureau’s. Enerzijds zijn de projecten vaak kleiner en meestal ligt het uurtarief ook lager. Wij werken van thuis uit en betalen geen huur voor een groot kantoor.

Als het niet uw bedoeling is om meer geld te verdienen met uw webstek kan u zelf aan de slag met een gratis online software of kan u uw website laten bouwen door een student of door een hobby-websitebouwer.

"If you pay peanuts, you get monkeys"

Indien u echter optimaal gebruik wil maken van de mogelijkheden/kansen van internet dan heeft u een professional nodig.

De kostprijs van een website kan bovendien verrassend snel terugbetaald zijn als het u interessante(re) prijsvragen of contacten oplevert. Denk in opbrengsten en niet alleen in kosten!

Maak nu een afspraak voor een inspirerende babbel en een gratis webdesign prijsofferte. Ik kom graag langs, het kost u enkel een tas koffie 😉

Nieuwe website laten bouwen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare webdesigner?

Benieuwd hoe het internet uw zaak en uw omzet kan doen groeien?

Boek vandaag nog een afspraak!

Mail ons of bel via 0477 27 07 81